Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

U bent hier: Home / Blog / Ga weg, Satan!

Ga weg, Satan!

by De Rector — last modified 19-07-2015 08:25

“Den Heere, uw God, zult gij aanbidden, en Hem alleen dienen.” De mens moet De Heer dienen om van Satan verlost te raken. Alleen wanneer de mens De Heer dient wordt het verlost. Waarmee De Heer gediend worden kan blijkt uit Het Woord. De onvervalste wil van de eeuwige liefhebbende G-d Jehova in voor mensen begrijpelijke taal door bemiddelingen van de profeten aan het publiek meegedeeld.

Dat het moeilijk is voor mensen De Heer te dienen blijkt uit het empirisch voor iedereen vast te stellen feit dat het op aarde meer de hel lijkt dan Het Paradijs. Overal oorlogen en ziekten en problemen. Het lijkt wel de Eind Tijd. Zij die Jezus Christus van dichtbij volgen weten dat Satan hoogspel speelt om de mensheid te regeren. Er hoeft alleen de krant opgeslagen te worden om te zien waartoe dat leidt.

Op MijnKerk.com wordt diepgaand onderzoek gedaan naar de wil van God zoals verwoord in de Bijbel opdat het naadloos gevolgd worden kan op weg naar Het Paradijs. Satan wil niet dat de rollen zijn omgedraaid en de mens volmaakt en niet verward is door zijn spel.

De mens verzint niet de dingen die G-ds zijn, zegt Jezus Christus in Matheus 16:23 en Markus 8:33. De mens heeft keuze vrijheid. Kiest het voor Satan of volgt het Jezus. Ook de Koran moedigt gelovigen aan Jezus Christus te volgen.

De Koran volgt ook Jezus mede door zoals Jezus Christus in Lukas 9:21-22 gebiedt en beveelt zijn twaalf discipelen niet te zeggen dat “De Zoon des mensen moet veel lijden, en verworpen worden van de ouderlingen, en overpriesters, en Schriftgeleerden, en gedood en ten derden dage opgewekt worden”.

Satan is overal. In de hoofden en harten van mensen. Om te verwarren. Om te misleiden. Om af te leiden van de weg naar Het Paradijs en het eeuwig leven. Wanneer de mens de weg gevonden heeft is het spel van Satan over en uit. De vermorzeling van Satan in kop en hiel is niet realistisch wanneer Jezus niet gevolgd wordt. Zonder volgers van Jezus Christus zal Satan eeuwig regeren.

Jezus volgen is niet moeilijk. Het begint met een inschrijving op MijnKerk.com en meedoen aan de studie. Met elkaar wordt onderzocht welk spoor gevolgd worden moet om dichtbij Jezus te komen. Het Woord is de route planner. De waarheid en de feiten wijzen de weg. De bestemming is Het Paradijs.